حملات مکرر انصارالله یمن به کشتی‌های دریای سرخ صدای دبیرکل سازمان ملل را درآورد افزایش شمار شهدای غزه به ۵۷ هزار و ۸۲۳ نفر (۲۰ تیر ۱۴۰۴) اوکراین: ارسال سلاح از سر گرفته شده است وزارت خارجه روسیه: تامین‌کنندگان سلاح کی‌یف حامی تروریست هستند تلاش ایران و افغانستان برای بازگشت عزتمندانه اتباع افغان بهروزآذر: تجاوزات رژیم صهیونیستی چندین خانواده را به شهادت رساند خواب تازه‌ای که ترامپ برای جنگ اوکراین و روسیه دیده است ! مشاور رهبر معظم انقلاب: شکست سیاست‌های ترامپ و نتانیاهو به بیداری ملت‌ها منجر شده است ورود معاون رئیس‌جمهور در امور زنان و خانواده به مشهد جزئیات تازه از آسیب حمله ایران به پایگاه العدید قطر شرط دولت لبنان برای تحویل پسر قذافی اعلام شد راهپیمایی میلیونی یمنی‌ها در حمایت از غزه و عملیات تصاعدی علیه رژیم صهیونیستی همه‌چیز دربارهٔ «پ.ک.ک.»، حزب کارگران کردستان یک تروریست در چابهار به هلاکت رسید (۲۰ تیر ۱۴۰۴) بقایی: صدراعظم آلمان با حمایت از جنایات شنیع رژیم اسرائیل، اصول بنیادین منشور ملل متحد را نادیده گرفته است واکنش صداوسیما به اظهارات مصطفی کواکبیان درباره کاترین شاکدام + ویدئو امام جمعه تهران: غلط دیگری کنید، دو سوم دیگر تلاویو به جهنم می‌رود دادستانی تهران علیه نماینده پیشین مجلس اعلام جرم کرد (۲۰ تیر ۱۴۰۴) + جزئیات آیت‌الله علم‌الهدی: جنگ نظامی، اقتصادی و نرم، سه عرصه نبرد با دشمن است | مقاومت مردم در برابر دین‌زدایی از جامعه سابقه‌ای تاریخی دارد تیزر | پخش روایتی از حضور رهبر انقلاب در عزاداری شب عاشورای حسینیه امام خمینی(ره) از شبکه دو اولین تصاویر از عناصر پ.ک.ک در حال امحای سلاح‌هایشان پ.ک.ک به طور رسمی خلع سلاح خود را کلید زد سرلشکر حاتمی از پایگاه هوایی شهید لشگری بازدید کرد ۱۵ فلسطینی در غزه از بامداد امروز تاکنون به شهادت رسیدند (۲۰ تیر ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی به کشته شدن ۸۹۰ نظامی اسرائیلی در جنگ غزه اذعان کرد ادعا‌ی کواکبیان درباره کاترین شکدم در ایران تکذیب شد حضور قالیباف بر مزار شهدای تهاجم رژیم صهیونیستی
سرخط خبرها

بذرپاش: آغاز ساخت ۶۰ هزار و ۱۸۵ واحد مسکونی دانشگاهیان از امروز (۲۸ بهمن ۱۴۰۲) | واگذاری ۹۹ ساله اراضی مسکونی

  • کد خبر: ۲۱۲۲۷۹
  • ۲۸ بهمن ۱۴۰۲ - ۱۴:۲۶
بذرپاش: آغاز ساخت ۶۰ هزار و ۱۸۵ واحد مسکونی دانشگاهیان از امروز (۲۸ بهمن ۱۴۰۲) | واگذاری ۹۹ ساله اراضی مسکونی
وزیر راه و شهرسازی در چهاردهمین جلسه شورای‌عالی مسکن از آغاز عملیات اجرایی احداث بیش از ۶۰ هزار واحد مسکونی دانشگاهیان با همکاری وزارتخانه‌های علوم و بهداشت خبر داد و گفت: یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم ساخت خوابگاه‌های متاهلی و مسکن دانشگاهیان است.

به گزارش شهرآرانیوز مهرداد بذرپاش در چهاردهمین جلسه شورای عالی مسکن به ریاست رییس جمهور که امروز برگزار شد، از آغاز عملیات اجرایی احداث بیش از ۶۰ هزار واحد مسکونی دانشگاهیان خبر داد.

وی در این نشست گفت: امروز عملیات ساخت بیش از ۶۰ هزار واحد مسکونی دانشگاهیان آغاز شد که در این عملیات، علاوه بر احداث مسکن کارکنان و استادان دانشگاه‌ها، خوابگاه‌های متاهلی نیز آغاز شده است.

ساخت مسکن دانشگاهیان در همکاری با وزارت علوم و وزارت بهداشت

وزیر راه و شهرسازی ادامه داد: بخش عمده اراضی تأمین شده در این طرح، اراضی مازاد خود دانشگاه هاست و این کار با توافق وزارتخانه‌های علوم، تحقیقات و فناوری و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی انجام شده است. در اجرای این طرح، نظر رؤسای دانشگاه‌ها نیز اخذ شده است.

عضو کابینه دولت سیزدهم با تاکید بر اینکه مسکن، همواره یکی از دغدغه‌های استادان دانشگاه‌ها بوده است، افزود: این طرح، شروع و آغازی بر اجرای ساخت مسکن‌های دانشگاهیان به شمار می‌رود و امیدوارم که تعداد این واحد‌ها در آینده افزایش یابد.

یکی از اولویت‌های دولت سیزدهم ساخت خوابگاه‌های متاهلی و مسکن دانشگاهیان است

بذرپاش با بیان اینکه ساخت خوابگاه برای دانشجویان متأهل، تکلیف قانونی وزارت راه و شهرسازی در همکاری با سایر سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها است، گفت: در گذشته تعداد ساخت خوابگاه‌های متاهلی کم بود که تلاش کردیم تا در دولت سیزدهم این موضوع را در برنامه قرار دهیم و امروز این کار به ثمر نشسته است.

وی تاکید کرد: اراضی در این طرح به اساتید به صورت اجاره ۹۹ ساله واگذار می‌شود و عملا قیمت زمین در این طرح برای استادان دانشگاه‌ها به صفر رسیده است.

وزیر راه و شهرسازی خاطرنشان کرد: با تسهیلات بانک‌ها و کمکی که دانشگاه‌ها به استادان می‌کنند و آورده خود متقاضیان، هزینه ساخت تأمین می‌شود. در اجرای این طرح، باید کمیسیون ماده ۵ استان‌ها برگزار شده و مجوز‌های تغییر کاربری این اراضی صادر شود. بخشی از این واحد‌ها وارد فرآیند ساخت شده اند.

بذرپاش گفت: ساخت ۶۰ هزار و ۱۸۵ واحد مسکونی دانشگاهیان امروز در بیش از ۱۵۰۴ هکتار اراضی آغاز شد. از این میزان، ۳۰ هزار و ۵۶۶ واحد متعلق به اساتید و کارکنان دانشگاه‌های سراسری، ۵۸۰۰ واحد متعلق به خوابگاه‌های متاهلی است که مجموع مسکن کارکنان و اساتید و خوابگاه‌های متاهلی در اراضی به مساحت ۵۴۷.۷ هکتار اجرا خواهد شد. همچنین، ۲۳ هزار و ۸۱۹ واحد نیز در زمینی به مساحت ۹۵۷ هکتار برای اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد احداث می‌شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->